Играта на 2017 г.

Играта на 2017 г.

Споделете във Вашия профил:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Преди ден приключи играта на „Пипело“ за 2017 г. Вече по традиция наградата бе ново колело за балансиране, а срокът за записване и участие – един месец. И този път опитахме да излезем от клишето на така разпространените рекламни фейсбук-игри, като обвързахме участието на всеки записал се с личен ангажимент към каузата на варненския „Карин дом“.

Резултатите: над 100 000 импресии и над 1500 поста и споделяния / над 1200 оригинални участници /. Далеч по-малко от миналата година, да, но според нас – далеч по-качествени участници. Иска ни се да вярваме, че всеки, коментирал с текста „Аз подкрепям „Карин дом“ е напуснал страничката ни малко по-добър и дори доволен от себе си.

За всеки пост обещахме – и ще дарим – по една стотинка за каузата на „Карин дом“. Очаквахме и се надявахме да е повече, наистина, но има и добра новина: опитахме да създадем у всички тези непознати нам и един за друг хора чувството на общност и обща съпричастност към едно добро дело / не, не нашето! /, което чувство ще продължи да се отплаща. Скъпи приятели, не забравяйте, че сте участвали в нашата игра.

С края на петата ежегодна промоционална игра за „Пипело“ започва усиления пролетно-летен сезон. Очакваме ви тук, във фейсбук, очакват ви и нашите приятели в „Маустойс“, „Лайка.бг“ и „Сладури“.

Благодарим ви за всичко!

Споделете във Вашия профил:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *